Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Kijk mee en pas uw beveiligingstijden snel en eenvoudig aan

Wie kiest voor camerabeveiliging van Kooi, profiteert van de handige en innovatieve 247kooi App. Met zijn uitgebreide functionaliteiten is deze applicatie uniek in de branche. Niet alleen kunt u zelf meekijken met de beveiligingscamera’s, ook is het mogelijk om onder meer beveiligingstijden aan te passen en rapporten in te zien. Dit alles zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

U kunt rekenen op deskundige service van het Kooi Alarm Center. Bij calamiteiten grijpen zij van afstand in. Bovendien is het voor u mogelijk om zelf te zien wat er gaande is op het project. U kunt meekijken met de actuele camerabeelden én uw beveiligingstijden aanpassen met één druk op de knop. Zo weet u zeker dat de beveiliging altijd in orde is.

Alles in één overzicht met de 247kooi App
  • Meekijken met de actuele camerabeelden.
  • Beveiligingstijden aanpassen met één druk op de knop.
  • Altijd op de hoogte met incidentrapportages.
  • Overzicht van beveiligde locaties.

 

Meekijken op afstand

Gebruikers van Kooi camerabeveiliging kunnen rekenen op de deskundige service van het Kooi Alarm Center. Bij calamiteiten grijpen zij van afstand in. Desondanks is het voor klanten prettig om ook zelf te zien wat er gaande is op hun projecten, bijvoorbeeld op de bouwplaats of het opslagterrein.

Op de app kunnen klanten daarom meekijken met actuele camerabeelden van de UFO. Maar dit is slechts één van de aansprekende functies van de app, die te downloaden is in de App Store voor iOS (Apple) en in de Play Store voor Android. De 247kooi App biedt ook de mogelijkheid om doorlopend de exacte locatie van ingezette UFO’s op een overzichtelijke kaart te zien. Voor wie liever niet met een smartphone werkt, is er ook een desktop variant van de applicatie.

 

Beveiligingstijden aanpassen vanuit de app

Overal ter wereld mee kunnen kijken met UFO’s (Units For Observation, de beveiligingscamera’s) is natuurlijk een waardevolle functionaliteit. Maar wat de Kooi App echt uniek maakt, zijn de extra functionaliteiten. Zo is het mogelijk om eenvoudig beveiligingstijden aan te passen. Daardoor is de klant altijd verzekerd van een goede nachtrust omdat de beveiliging op orde is.

Voorheen moesten deze beveiligingstijden telefonisch doorgegeven worden, wat een tijdrovend proces is. Via de app doorgegeven aanpassingen worden volautomatisch doorgevoerd.

 

Rapportages van incidenten

Het Kooi Alarm Center grijpt bij incidenten van afstand in. De camera’s zijn uitgerust met een luidspreker en sirene. De inzet hiervan is meestal afdoende. In 99% van de gevallen verlaat de indringer direct het terrein. Na een incident krijgt de klant een gedetailleerd incidentenrapport. In de inbox van de 247kooi App vindt de klant een overzicht van alle incidentenrapportages.

Al met al biedt de app veel handige functionaliteiten, die het voor de klant nog eenvoudiger maakt om het overzicht te behouden. De app helpt om overal ter wereld snel inzicht te krijgen in situaties én om beveiligingstijden te veranderen. Het is daarmee een waardevolle toevoeging aan de hoogwaardige dienstverlening van Kooi.

Download nu de 247kooi App voor iOS of Android