Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601

Bel ons direct

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op

Bel ons

Kooi Alarm Center

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Duurzaamheid en milieu

Elke dag levert Kooi een bijdrage aan de voortgang van de bouw van een (duurzame) toekomst. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van Kooi.

Dit is terug te zien in onze innovaties en producten en aandacht voor medewerkers en maatschappij. Daarnaast is Kooi bezig met certificering voor de CO2 prestatieladder. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen Kooi.

Producten

Bij de ontwikkeling van onze producten houden wij rekening met de CO2 uitstoot. Al onze producten kunnen aangesloten worden op krachtstroom en hebben een laag energieverbruik. Als op locatie geen krachtstroom aanwezig is, levert Kooi duurzame energievoorziening. Het beste voorbeeld hiervan is de Solar Power Unit, een stroomvoorziening die volledig op zonne-energie draait.

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Kooi staat voor een positieve werkcultuur. Er is volop aandacht voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ontwikkeling staat centraal. Met de eigen Kooi Academy maken wij het mogelijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarnaast stimuleert Kooi het volgen van cursussen en opleidingen.


CO2 – ladder

Kooi is hard bezig om in het voorjaar van 2022 het certificaat voor de CO2-prestatieladder te behalen. Hiermee brengen wij onze CO2-voetafdruk in beeld en bepalen wij vervolgens onze doelstellingen om deze CO2 te reduceren. We versterken hierbij ons imago als duurzame, betrouwbare leverancier. In ons werkende CO2-managementsysteem leggen wij de ambities voor reductie met name neer bij de verduurzaming van ons wagenpark, onze huisvesting en de verduurzaming van de stroomaansluiting op de projectlocaties. Wij communiceren transparant over onze prestaties. Hierbij delen wij structureel in- en extern onze CO2-footprint en de reductiedoelstellingen.

Mocht u meer informatie willen over de CO2 - ladder of als organisatie certificeren voor de CO2 - ladder kijkt u dan op de website van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen www.co2-prestatieladder.nl

Energie Management Plan 
Participatie Sector- en keteninitiatief
CO2-bewust Certificaat 

Huisvesting

Kooi zorgt voor een zo duurzaam mogelijke huisvesting. Bij het openen van nieuwe kantoren wordt gezocht naar locaties die staan voor een duurzame toekomst. In Frankrijk (Lanester) bouwde Kooi een nieuw, volledig duurzaam pand. Bij de bouw is gelet op de materiaalkeuze en is gekozen voor duurzame oplossingen voor de energievoorziening.


Maatschappelijke betrokkenheid

Kooi voelt zich betrokken bij de eigen leefomgeving. Door middel van sponsoring worden regelmatig initiatieven en goede doelen in de omgeving gesteund. Oprichter Pieter Kooi zegt hierover: “We zijn onze omgeving dankbaar dat wij in de jaren dat we bestaan zo hebben kunnen groeien en realiseren ons dat er ook mensen zijn die zich in een veel minder gelukkige positie bevinden. Daarom doen we graag iets terug voor de omgeving.”


Duurzame Innovaties

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten houdt Kooi rekening met duurzaamheid. Zo ontwikkelde Kooi de UFO GO. Een camerasysteem dat volledig zelfvoorzienend draait op zonnepanelen. Door het kleine energieverbruik kan de UFO GO jaarrond in het veld staan.