Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
23 april 2024

Recentelijk stond A-Pack voor een aanzienlijke uitdaging toen ze hun magazijn wilden uitbreiden, maar merkten dat de onderdelen voor het branddetectiesysteem niet tijdig geleverd en geïnstalleerd konden worden. Met een dringende behoefte om het magazijn snel operationeel te maken, moest er direct actie worden ondernomen. Gelukkig bood Kooi de oplossing met hun RED (Rising Early Detection) en een ongeëvenaarde snelle dienstverlening.

 

Een contract-packer en service-provider in de logistiek

Peter Dierinck, directeur bij A-Pack, legt uit: "A-Pack is een vooraanstaande contract-packer en service-provider in de logistieke sector in Vlaanderen. Met een gedreven team van medewerkers beschikken we over diverse magazijnen en faciliteiten om een breed scala aan diensten uit te voeren. We zijn de spil waar ons klanten op vertrouwen voor de ontvangst, verpakking en distributie van goederen.”

 

Noodzaak was duidelijk

De noodzaak om snel te handelen was duidelijk. "Toen we ons magazijn wilden uitbreiden, kwamen we er al snel achter dat de onderdelen voor een vast branddetectiesysteem niet tijdig beschikbaar zouden zijn," zegt Peter. "Omdat we het magazijn direct in gebruik wilden nemen, moesten we snel een alternatieve oplossing vinden. Gelukkig kwamen we in contact met Kooi en tijdelijke en mobiele branddetectiesystemen."

 

KOOI JDRWDL 3053

Urgentie van de situatie

Martin Saverys, Salesmanager bij Kooi, benadrukt de urgentie van de situatie: "Bij Kooi begrepen we meteen de dringendheid van de vraag van A-Pack. Ons doel is om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen, en dat hebben we zeker waargemaakt! Slechts één dag na ons eerste telefonisch contact werd de installatie al geleverd."

 

Van een topservice gesproken...

Peter vervolgt: "Wat volgde was een buitengewoon staaltje efficiëntie en professionaliteit. Nog diezelfde avond werd het systeem geïnstalleerd en operationeel gemaakt, waardoor wij zonder enige vertraging konden doorgaan met onze activiteiten." Deze snelle respons en vlekkeloze uitvoering dienen niet alleen als voorbeeld van uitmuntende service, maar illustreren ook het vermogen van Kooi om te voldoen aan de behoeften van hun klanten, zelfs in de meest dringende omstandigheden.”