Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte

Altijd stroom met een minimale CO2 uitstoot en brandstofbesparing

Voor het beveiligen van locaties zonder stroomvoorziening biedt Kooi milieubewuste oplossingen aan om uw terreinbewaking te garanderen. Dit kan met zelfvoorzienende beveiligingssystemen of een beveiligingssysteem gecombineerd met een externe krachtbron.   

 De Powerboxen van Kooi worden gebruikt op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is, zoals op plaatsen waar geen aansluiting op de netspanning is of waar de omstandigheden het niet toelaten om zonne-energie te gebruiken.  

Beperkt brandstofverbruik en beperkte CO2-uitstoot

De Powerbox beschikt over een krachtige, betrouwbare en zuinige dieselmotor die minder fijnstof, CO2 en NOx produceert. Door slimme techniek treedt de Powerbox enkel in werking als de UFO hier om vraagt. Dit beperkt brandstofkosten en CO2-uitstoot en belast het milieu zo weinig mogelijk. Met de geluidsdichte behuizing en ingebouwde brandstoftank is de Powerbox bestand tegen vandalisme en heel geschikt voor onafgebroken gebruik over langere periodes in een kwetsbare omgeving.

Hoe werkt de Powerbox?

Wij investeren continu in uitbereiding en verbetering van onze bewakingssystemen, met als doel om een bijdrage te leveren aan het verminderen van luchtverontreiniging. Met een continu vermogen van 1.8 kW zorgt dit voor lage emissie-eigenschappen. De Bredenoord roetfilter vangt alle roetdeeltjes op en verbrandt deze volledig. Dit vermindert de roetuitstoot met 99,9%. Met de Smart-technologie schakelt het systeem vanzelf aan of uit als de UFO dit vraagt. Zo moet u zich geen zorgen maken en bent u zeker van de juiste beveiliging.

Voordelen gebruik van de Kooi Powerbox
  • Maakt tijdelijke beveiliging overal mogelijk, ook zonder stroomvoorziening op locatie.
  • Een krachtige, betrouwbare en zuinige dieselmotor die minder fijnstof, CO2 en NOx produceert.
  • Treedt enkel in werking als de UFO er om vraagt.
Stroomvoorziening Powerbox Kooi
Powerbox combineren met
UFO Prime
UFO Prime

Effectieve camerabewaking voor specfieke objecten.

Bekijk
UFO Medium
UFO Medium

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Bekijk
UFO Prime
UFO Prime

Effectieve camerabewaking voor specfieke objecten.

Bekijk
UFO Medium
UFO Medium

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Bekijk