Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Voorkom brand op uw locatie

Tijdens het proces van afvalverwerking is het risico op broeihaarden en brand behoorlijk groot. Door uw locatie te voorzien van geavanceerde beveiligingscamera’s die voortdurend de temperatuur monitoren verkleint u de kans op enorme schade en hoge kosten aanzienlijk. Om dit soort ongewenste situaties op uw afvalopslagplaats te voorkomen ontwikkelde Kooi de RED Fixed. Deze thermometrische camera is perfect voor brand- en broeihaarddetectie voor afvalopslaglocaties.  

Draaibare thermometrische camera

De RED Fixed is gekoppeld aan een 360 graden roterende en kantelbare thermometrische camera en unieke analysesoftware. De RED Fixed genereert een alarm bij een abnormale stijging van de temperatuur en signaleert zo brand en broeihaarden in een vroeg stadium. Een alarm komt binnen bij het Kooi Alarm Center. Onze eigen medewerkers analyseren de melding en verifiëren het alarm. Bij een geverifieerd alarm treedt het gepersonaliseerde alarmprotocol in werking.

Voordelen broeidetectie met de RED Fixed
  • Snel op de hoogte van brandgevaar.
  • Geschikt voor de afval- en recyclagesector.
  • Snel leverbaar en eenvoudig te plaatsen.
  • 24/7 detectie en uitfiltering alarmen van voertuigen door gebruik van AI.
  • 360 graden camera met een bereik van maximaal 70.000 m².
RED Fixed

Slimme software met Artificial Intelligence (AI)

Door de eigen ontwikkelde software en Artificial Intelligence (AI) is de RED Fixed in staat om 24/7 te detecteren. Zelfs tijdens de werkuren. Alarmen van voertuigen worden er immers uitgefilterd. We monitoren het systeem voortdurend, zodat de RED Fixed technisch juist functioneert en u een optimale verwerkingstijd heeft van het RED-systeem. Om zeker te zijn van een internetverbinding werken we met een dubbele verbinding via twee providers.

Directe acties door het Kooi Alarm Center

Het Kooi Alarm Center (KAC) is gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera-alarmen. De medewerker in het KAC analyseert het binnenkomende RED alarm. Bij een geverifieerd alarm treedt het afgesproken protocol in werking. Bovendien bewaken de medewerkers van het KAC ook het technisch functioneren van het systeem. Zo ontzorgen we u maximaal en bent u altijd als eerste op de hoogte van brandgevaar.

Meekijken op afstand

Met RED broeidetectie van Kooi kunt u rekenen op de deskundige service van het Kooi Alarm Center. Bij calamiteiten grijpen wij vanop afstand in. Wij bieden u ook de mogelijkheid om mee te kijken. Met het RED Klantenportaal kunt u meekijken op actuele camerabeelden en incidentenrapporten bekijken. Daarnaast kunt u in realtime temperatuur, temperatuurhistorie en het actuele detectiegebied bekijken.  

Altijd als eerste op de hoogte van brandgevaar? 

Wij kijken graag samen naar een passende oplossing.

Ook interessant voor u
RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

RED Mobile
RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

RED Concrete
Product RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

RED Mobile
Product RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

RED Concrete
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Attero
Renewi
Avri
Omrin
AVR
Pre Zero
Alba
Remondis