Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
02 mei 2024

Bouwcamera huren bij Kooi Camerabewaking

Als je op zoek bent naar een betrouwbare oplossing om jouw bouwproject te beveiligen, dan is een bouwcamera huren bij Kooi precies wat je nodig hebt. Onze geavanceerde bouwcamera’s bieden niet alleen toezicht en veiligheid, maar ook gemoedsrust, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bouwproject tot een succes maken.

Wij begrijpen dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we flexibele huuropties die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en duur van jouw project. Met onze vaste prijs per week en gratis oproepen van politieondersteuning ben je verzekerd van een kosteneffectieve beveiligingsoplossing zonder verborgen kosten.

 

Jouw partner in bouwplaatsbeveiliging

Met Kooi aan jouw zijde hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van jouw bouwwerf. Onze geavanceerde bouwcamera's, gecombineerd met onze expertise in mobiele bouwwerfbeveiliging, zorgen ervoor dat jouw bouwproject van start tot finish beschermd is.

 

De voordelen van een bouwcamera huren

  • Schade voorkomen met directe actie;
  • Opvolgingskosten inclusief;
  • Buiten werktijd niet gestoord door alarmen;
  • Rapportages van alarmafhandeling;
  • Meekijken en beveiligingstijden aanpassen in de 247kooi App.
Bouwplaatsbeveiliging Kooi Camerabewaking (1)

Onze bouwcamera's voor elk type bouwwerf

Van kleinschalige renovatieprojecten tot grootschalige nieuwbouw; elke bouwwerf heeft zijn unieke uitdagingen en beveiligingsbehoeften. Daarom bieden wij een breed scala aan bouwcamera’s aan, die geschikt zijn voor elk type bouwwerf. Of je nu te maken hebt met beperkte toegang tot stroomvoorziening, variërende weersomstandigheden of de noodzaak voor nachtelijke beveiliging, onze camera’s zijn ontworpen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Met onze aanpasbare beveiligingsoplossingen zorgen we ervoor dat je de optimale bescherming krijgt die jouw project verdient.

Direct een bouwcamera huren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende locatieanalyse en ontdek hoe een bouwcamera huren bij Kooi de veiligheid en efficiëntie van jouw bouwproject kan verhogen. Met Kooi kies je voor zekerheid, kwaliteit, en een zorgeloos bouwproces.

 

Veelgestelde vragen over het huren van een bouwcamera

Kan ik de beveiligingstijden aanpassen?

Ja, met de 247kooi App kun je de beveiligingstijden van jouw gehuurde bouwcamera’s gemakkelijk aanpassen. Dit biedt flexibiliteit en controle over de beveiliging van jouw bouwwerf, zodat je de beveiliging kunt optimaliseren op basis van de specifieke omstandigheden van het project.

 

Zijn er bouwcamera’s voor elk type bouwwerf?

Absoluut, bij Kooi hebben we een breed scala aan bouwcamera’s die geschikt zijn voor verschillende types en groottes van bouwwerven. Ongeacht de uitdagingen, zoals beperkte toegang tot stroomvoorziening of variërende weersomstandigheden, hebben we de juiste oplossing voor jouw project.

 

Wat gebeurt er als er een incident is op mijn bouwwerf?

Bij een incident activeert de bouwcamera automatisch een alarm dat direct wordt doorgestuurd naar ons Kooi Alarm Center. Ons gespecialiseerde team onderneemt onmiddellijk actie volgens het vooraf afgesproken protocol, wat kan variëren van het inschakelen van de lokale politie tot direct contact met jou voor verdere instructies. Alle acties en beslissingen worden gedocumenteerd en gerapporteerd.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.