Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
02 mei 2024

High-tech bewaking & bouwwerf bescherming tegen diefstal

In een tijd waarin indringers steeds vindingrijker worden, is het essentieel om jouw bouwwerf goed te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Onbeveiligde locaties zijn een gemakkelijk doelwit, wat kan leiden tot aanzienlijke financiële schade. Met de ultramoderne bouwwerfcamera's van Kooi staan ongewenste bezoekers echter machteloos. Onze beveiligingsexperts houden jouw project 24 uur per dag, zeven dagen per week, in het oog, waardoor de kans op incidenten aanzienlijk verkleind wordt.

 

24/7 toezicht: Jouw bouwwerf in veilige handen

Dankzij de aansluiting op onze eigen alarmcentrale bieden onze mobiele camera’s non-stop toezicht. In deze centrale werken deskundigen die, dag en nacht, jouw eigendommen bewaken. Bij het detecteren van een dreiging komen we direct in actie met gerichte maatregelen.

Onze eerste reactie omvat het activeren van luidsprekers en sirenes via de camera om indringers af te schrikken. Mocht dit niet volstaan, dan wordt onmiddellijk de politie of een bewakingsdienst ingeschakeld.

 

Gratis beveiligingscheck: begin met zekerheid

Overweeg je de inzet van één of meerdere 24-uurs bewakingscamera’s voor jouw bouwwerf? Start met een vrijblijvende veiligheidscheck door Kooi. Wij staan klaar met persoonlijk advies en deskundige service om samen met je de ideale beveiligingsoplossing te vinden.

 

Bouwwerfcamera met eigen stroomvoorziening

Onze bouwwerfcamera's behouden continu verbinding met de Kooi Alarmcentrale via een ingebouwde 4G internetverbinding. Zelfs zonder directe stroomvoorziening blijven onze systemen operationeel. Wij voorzien in alternatieve energiebronnen zoals zonne-energie of onze krachtige Powerbox, zodat je nooit zonder beveiliging zit.

Bouwplaatsbeveiliging Kooi Camerabewaking (1)

Expert in bouwwerfbeveiliging

Met jarenlange ervaring in het beveiligen van bouwwerven voor uiteenlopende sectoren, biedt Kooi een nieuw niveau van bouwwerfbewaking. Elk project profiteert van onze expertise, wat zorgt voor gemoedsrust bij iedereen die betrokken is. Laat de zorgen over beveiliging aan ons over; ons toegewijde team van beveiligingsspecialisten staat garant voor een snelle en effectieve respons op elk potentieel incident.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten op het gebied van bouwwerfcamera's? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen met alle vragen rondom bouwwerfbeveiliging. Neem gerust contact op, wij zijn er om je bij te staan.

Veelgestelde vragen over onze bouwwerfcamera’s

Wat maakt de bouwwerfcamera’s van Kooi anders dan andere bewakingscamera's?

De bouwwerfcamera's van Kooi zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. Ze bieden 24/7 real-time monitoring via een directe verbinding met onze eigen alarmcentrale, en zijn uitgerust met functies zoals luidsprekers en sirenes om indringers effectief af te schrikken.

 

Hoe snel reageert Kooi op beveiligingsincidenten?

Onze reactie op incidenten is onmiddellijk. Zodra een dreiging wordt gedetecteerd door onze systemen, worden passende maatregelen genomen, waaronder het activeren van het alarmsysteem en, indien nodig, het inschakelen van externe hulpdiensten zoals de politie.

 

Hoe werkt het 24/7 toezicht?

Onze mobiele camera’s zijn continu verbonden met de Kooi Alarmcentrale. In deze centrale werken specialisten dag en nacht om jouw eigendommen te bewaken. Bij het detecteren van een dreiging worden onmiddellijk maatregelen genomen, zoals het activeren van luidsprekers en sirenes of het inschakelen van de politie.

 

Wat gebeurt er als er een stroomstoring is op de bouwwerf?

Onze camera’s zijn uitgerust met eigen stroomvoorzieningen, zoals zonne-energiesystemen of een krachtige Powerbox, waardoor ze operationeel blijven, zelfs tijdens een stroomstoring. Dit zorgt voor ononderbroken beveiliging en monitoring, ongeacht de externe omstandigheden.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.