Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
30 oktober 2023

Koperen kabels, duur gereedschap, zelfs hele voertuigen. Bouwwerven in België worden steeds vaker het slachtoffer van diefstal of vandalisme. Elk jaar lijden bouwbedrijven voor miljoenen euro's schade op hun werven, met dure vertragingen van hun projecten tot gevolg. Kooi Camerabewaking heeft met haar Unit For Observation, kortweg UFO, een passende oplossing voor dit groeiende probleem.

Wanneer hij bouwplaatsen bezoekt, moet verkoopmanager Baudouin Nizet nog regelmatig uitleggen wat de UFO kan en hoe hij werkt. "De UFO is een mobiele camera-unit en bij uitstek geschikt voor de beveiliging van bouwplaatsen, maar ook voor zonneparken, windmolenparken, infrastructuurprojecten of parkeerplaatsen," legt hij uit. "Onze innovatieve 24/7 bewakingscamera's merken alle ongenode gasten op. De Kooi Alarm Centrale (KAC) monitort de bewakingsbeelden 24/7 en zet waar nodig alarmopvolging in gang zonder dat de klant daar iets van merkt."

Vertrouwen winnen 

Baudouin kent de weg in Wallonië. Gewapend met zijn positiviteit en vrolijke glimlach bezoekt hij bouwplaatsen. "Mensen kennen Kooi vaak nog niet, dus je moet het vertrouwen van de mensen winnen. De beste manier om dat te doen is om de UFO zijn werk te laten doen. Maar ik begin met mezelf voor te stellen en te vertellen over onze producten." Waar je in Nederland altijd binnen kunt lopen op een bouwplaats voor een praatje of een kop koffie, is dat in Wallonië anders. "In België werken mensen snel," legt Baudouin uit. "Ze zijn druk, dus je hebt vaak maar kort de tijd om je verhaal te doen. Gelukkig begint het verhuren van onze systemen nu te goed te marcheren."

Unieke eigenschappen

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf Kooi is in minder dan dertien jaar uitgegroeid tot Europees marktleider in tijdelijk, mobiel cameratoezicht. In België zijn bouwbedrijven nog niet zo vertrouwd met mobiel cameratoezicht. En als ze eenmaal een beveiligingspartner in de arm hebben genomen, stappen ze niet snel over. Toch slaagt de sympathieke salesmanager er vaak in om interesse te wekken voor de UFO. Baudouin: "Wij zijn in een paar dingen uniek. Neem onze 247Kooi app. Hiermee kunnen klanten zelf hun werktijden aanpassen en videobeelden terugkijken. Dankzij onze eigen alarmcentrale kunnen we snel handelen als dat nodig is. De klant merkt hier niets van, maar krijgt de volgende dag een melding van wat er is gebeurd. Op deze manier willen we ze volledig ontzorgen."

 

 

Op de foto: Baudouin instrueert een klant hoe de cameramast omhoog kan worden gedraaid. 

7 11Zon (4)

UFO Prime als favoriet 

Dankzij die service en de betrouwbare camerasystemen staan er nu duizenden camera's op bouwplaatsen in heel Europa. Baudouins favoriet is de UFO Prime. Deze camera-unit is perfect voor het beveiligen van specifieke objecten zoals ketenparken of materiaalopslag. "Een goedkope en veilige oplossing die ik bijna altijd aanraad," zegt de sales manager, die nog geen jaar geleden zijn succesvolle bedrijf in luxe houten hekwerken opgaf om het avontuur met Kooi aan te gaan.  

Niet snel tevreden

Hoewel de chauffeurs van Kooi de UFO's naast het transport ook zelf installeren, probeert Baudouin zoveel mogelijk bij de oplevering aanwezig te zijn. "Ik wil dat de klant helemaal tevreden is over de camerapositie en het detectieveld. Als de camera eenmaal online is en er contact is met onze Kooi Alarmcentrale, ben ik pas tevreden."

Toewijding om te willen helpen

Baudouin ziet deze passie en toewijding ook bij zijn jonge en dynamische collega's. "Er is een grote drive bij iedereen om de markt te veroveren. Dat werkt aanstekelijk. Met mijn persoonlijke benadering van klanten draag ik daar ook aan bij. Simpelweg door ze te vertellen dat we ze kunnen helpen met een oplossing voor een probleem waar helaas iedereen in de bouw vroeg of laat mee te maken krijgt."

Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Ivago
Renewi
Revatech
Veolia
Campine
Pre Zero
Cett
Beatsen