Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
21 juni 2023

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Door uw project of terrein goed te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkomt u dergelijke schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust. Bij Kooi zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kunt slapen. Rest assured! En wel om de volgende 5 redenen:

1.

Uw site is altijd en overal 24/7 verzekerd van effectieve beveiliging en voortgang van uw project dankzij onze hoogwaardige mobiele camerasysteem, de UFO. Onze Unit For Observation beveiligt bouwwerven, zonneparken, windparken, bedrijventerreinen en parkings. Door gebruik te maken van innovatieve, hoogwaardige techniek en nauwkeurige opvolging worden ongewenste gasten en ongeregeldheden op uw site altijd opgemerkt.

 

2.

Met onze uitgebreide assortiment aan UFO-systemen, hebben wij voor elk project de perfecte oplossing in huis. Zo is de UFO Go geschikt voor beveiliging van inritten en toegangswegen en de UFO Medium juist voor grote en complexe terreinen. Onze verkoopadviseurs vertellen welke UFO het beste bij uw locatie past en doen gratis een beveiligingscheck. Elk van onze vijf UFO’s is standaard uitgerust met een ingebouwde sirene en luidspreker om indringers af te schrikken. Zo worden de meeste incidenten al voorkomen. Het voordeel van mobiele camerabeveiliging is de verplaatsbaarheid van de UFO. Hierdoor kunnen we ons snel aanpassen bij veranderingen op uw terrein.

3.

De UFO’s zijn geschikt voor ieder type terrein. Ze kunnen aangesloten worden op drijfkracht en hebben een laag energieverbruik. Als op locatie geen drijfkracht aanwezig is, leveren we duurzame energievoorziening mee zoals de Solar Power Unit. Dit is een stroomvoorziening die volledig op zonne-energie draait. Door onze UFO’s standaard uit te rusten met infrarood verlichting dragen we bovendien ook een steentje bij aan het terugdringen van lichtvervuiling in de avond en nacht. Goed voor mens én dier.

3 Min (1)

4.

De vakbekwame centralisten van het Kooi Alarm Center (KAC) monitoren de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zetten waar nodig alarmprocedures in gang. Het KAC is CCV-PAC, NEN-EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera-alarmen. Dient bij de Unit For Observation (UFO) volgens de voorschriften 80% van de reguliere meldingen binnen 90 seconden opgenomen te worden, bij Kooi doen we dat in 14 seconden. Het gaat hier dan specifiek om de zogenaamde ‘intrusion alarms’, registraties van indringers. Die snelle reactietijd maakt ons uniek. Onze drive is om binnen 10 seconden meldingen aan te nemen. Hoe sneller we voor u in actie komen, hoe groter de kans dat we schade en diefstal voorkomen. En als wij de hulpdiensten inschakelen, dan zijn de kosten hiervan voor onze rekening. Geen bijkomende kosten dus en dat is voor onze klanten een hele geruststelling.

5.

Met onze 24/7 Kooi app kunt u altijd op afstand meekijken met de UFO en de  beveiligingstijden aanpassen vanaf de mobiele telefoon. Als u en uw collega’s naar huis gaan, nemen onze camera’s en het Kooi Alarm Center de bewaking over. Gebeurt er ’s nachts iets verdachts op uw bouwwerf, dan ontvangt u hier de volgende dag een rapportage van. Zo kunt u ’s nachts ongestoord slapen.

Rest assured!