Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601

Bel ons direct

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op

Bel ons

Kooi Alarm Center

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen
03 april 2023

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Door uw project of terrein goed te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkomt u dergelijke schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust. Bij Kooi zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kunt slapen? Rest assured! En wel om de volgende 5 redenen:

1.

Uw is altijd en overal 24/7 verzekerd van effectieve beveiliging en voortgang van uw project dankzij onze hoogwaardige mobiele camerasysteem, de UFO. Onze Unit For Observation beveiligt bouwplaatsen, zonneparken, windparken, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen. Door gebruik te maken van innovatieve, hoogwaardige techniek en nauwkeurige opvolging worden ongenode gasten en ongeregeldheden op uw  altijd opgemerkt.

 

2.

Met onze uitgebreide assortiment aan UFO-systemen, hebben wij voor elk project de perfecte oplossing in huis. Zo is de UFO Go geschikt voor beveiliging van inritten en toegangswegen en de UFO Medium juist voor grote en complexe terreinen. Onze verkoopadviseurs vertellen welke UFO het beste bij uw locatie past en doen gratis een beveiligingscheck. UFO’s is standaard uitgerust met een ingebouwde sirene en luidspreker om indringers af te schrikken. Zo worden de meeste incidenten voorkomen. Het voordeel van onze mobiele camerabeveiliging is de verplaatsbaarheid van de UFO. Hierdoor kunnen we ons snel aanpassen bij veranderingen op uw terrein.

3.

De UFO’s zijn geschikt voor ieder type terrein. Ze kunnen aangesloten worden op krachtstroom en hebben een laag energieverbruik. Als op locatie geen krachtstroom aanwezig is, leveren we duurzame energievoorziening mee zoals de Solar Power Unit. Dit is een stroomvoorziening die volledig op zonne-energie draait. Door onze UFO’s standaard uit te rusten met infrarood verlichting dragen we bovendien ook een steentje bij aan het terugdringen van lichtvervuiling in de avond en nacht. Goed voor mens én dier.

3 Min (1)

4.

De deskundige centralisten van het Kooi Alarm Center (KAC) monitoren de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zetten waar nodig alarmopvolging in gang. Het KAC is CCV-PAC, NEN-EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera alarmen. Dient bij de Unit For Observation (UFO) volgens de voorschriften 80% van de reguliere meldingen binnen 90 seconden opgenomen te worden, bij Kooi doen we dat in 14 seconden. Het gaat hier dan specifiek om de zogenaamde ‘intrusion alarms’, registraties van insluipers. Deze snelle reactietijd maakt ons uniek. Onze drive is om binnen 10 seconden meldingen aan te nemen. Hoe sneller je in actie komt, hoe groter de kans dat je schade en diefstal voorkomt. En als wij de hulpdiensten inschakelen, dan zijn de kosten hiervan voor onze rekening. Geen kosten dus en dat is voor wel zo’n prettig idee.

5.

Met onze 24/7 Kooi app kunt u altijd op afstand meekijken met de UFO en de  beveiligingstijden aanpassen vanaf de mobiele telefoon. Als u en uw collega’s naar huis gaan, nemen onze camera’s en het Kooi Alarm Center de bewaking over. Gebeurt er ’s nachts iets verdachts op uw bouwplaats, dan ontvangt u hier de volgende dag een rapportage van. Zo kunt u ongestoord ’s nachts slapen. Rest assured!