Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
10 november 2022

Met de ondertekening van een hernieuwd samenwerkingscontract met Enercon blijft Kooi Camerabewaking de mobiele camerabeveiliging verzorgen op de projecten van Duitslands koploper in de windenergiemarkt in Europa. "Onze reeds lang bestaande samenwerking krijgt met deze opbouw van een nog strategischer partnerschap een nieuwe impuls", aldus Kees van der Leij, directeur van Kooi.

Enercon, een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de windenergie-industrie, was in 2010 de eerste klant van Kooi Security. Sindsdien is de relatie tussen Enercon en Kooi steeds beter geworden. Dirk Fenger, Global Category Manager van Enercon: "Onze relatie is zeer hecht. Ik had het geluk oprichter Pieter Kooi te ontmoeten bij onze eerste opdracht in 2010. En om de ontwikkeling te zien en hoe Kooi ons steunde en met ons meegroeide, maakt me echt trots op wat we samen hebben bereikt."

Waarom kiezen voor Kooi Camerabewaking?

Naast Duitsland verzorgt Kooi mobiele camerabeveiliging van Enercon-projecten in heel Europa: Griekenland, Engeland, België, Schotland, Litouwen, Estland en Nederland bijvoorbeeld. Fenger: \De kracht van Kooi is de innovatiedrang en volwassen techniek. Ook het hoge serviceniveau en de 24/7 beschikbaarheid is een groot voordeel en verschil met de concurrentie. Bovendien heeft Kooi alles in eigen beheer waardoor er geen tussenpartijen bij betrokken zijn.\  

Op de foto: Vlakbij de Eemshaven in het noordelijkste puntje van Nederland werken Enercon en Kooi nauw samen in het project Windpark Oostpolder.

8 Min (2)

Uitdagingen in het verschiet

Vooruitkijkend staan zowel Kooi Camerabewaking als Enercon de komende jaren voor een aantal grote uitdagingen. De markten zijn veranderd door wereldwijde crises, COVID en de oorlog in Oekraïne. Voor Enercon is dat bijvoorbeeld de toenemende vraag naar windturbines en de uitbreiding van haar windturbines van 2 megawatt naar 4 en later zelfs 10MW. Voor Kooi is het om de productie van de Units for Observation (UFO) op peil te houden met de groeiende vraag. "We zijn twaalf jaar geleden begonnen met een pilot in Duitsland en inmiddels werken Kooi en Enercon in bijna alle landen van Europa samen. Met onze lange geschiedenis samen zijn we er dus zeker van dat we deze uitdagingen zullen aangaan en onze doelen zullen bereiken," zegt Fenger. Van der Leij beaamt dit. "Als we deze taak op een innovatieve manier oppakken, denk ik dat we samen succesvol blijven."

Hoe kunnen wij u helpen? 

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.