Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Ongelijkheid verminderen

Dit doel gaat over het verminderen van ongelijkheid tussen landen. Maar ook in eigen land is sociale samenhang onmisbaar voor het goed functioneren van de samenleving. Iedereen moet gelijke kansen krijgen om deel uit te maken van de sociale infrastructuur. Het doel omvat maatregelen om inkomensongelijkheid aan te pakken, migratiebeleid te verbeteren, en ontwikkelingshulp te versterken voor de minst ontwikkelde landen.(SDG Nederland, 2022)

 

Hoe Kooi ongelijkheid vermindert

Iedereen bij Kooi is uniek. Maar we zijn ook allemaal gelijk. Kooi streeft naar een uitgebalanceerd personeelsbestand waarin ruimte is voor iedereen. Elke medewerker voelt zich betrokken, gerespecteerd en gewaardeerd, ongeacht kenmerken als geslacht, leeftijd, geloof, ras, seksuele gerichtheid en nationaliteit. 

0U9A1276 11Zon (1)

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!