Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Klimaatactie

Zonder maatregelen zal de temperatuur van de aarde met 3 graden Celsius stijgen, en op sommige plaatsen zelfs nog meer.

SDG 13 is gericht op de aanpak van de door de mensen veroorzaakte klimaatcrisis. In 2015 is het Parijs-akkoord tot stand gekomen dat beoogt klimaatverandering en de nadelige effecten daarvan te verminderen. De effecten van klimaatverandering vormen een bedreiging voor mens en natuur. Ook wordt in het doel beschreven het belang van onderwijs, bewustwording en menselijke en institutionele capaciteit op het gebied van klimaatverandering. (SDG Nederland, 2022)

Klimaat actie: 

We ondernemen actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden. Daarbij minimaliseren we onze emissie-uitstoot via transport, onze producten en onze huisvesting. Zo streven we naar duurzaamheid in de hele keten, inclusief onze partners. Bij dit alles voldoen we aan de CSRD-wetgeving en gebruiken we de CO2-prestatieladder (2022). Hiermee brengen wij onze CO2-voetafdruk in beeld en bepalen wij vervolgens onze doelstellingen om deze CO2 te reduceren. We versterken hierbij ons imago als duurzame, betrouwbare leverancier. 


Energie Management Plan 2021
Participatie Sector- en keteninitiatief
CO2-bewust Certificaat 
Energie Actieplan & Voortgang-2022-1

0U9A1282 11Zon

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!