Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Samenwerkingsverbanden voor de doelstellingen

De officiële ontwikkelingshulp van de ontwikkelde landen tussen 2000 en 2014 is met 66% gestegen. Desondanks blijven humanitaire crises door conflicten of natuurrampen financiële middelen en hulp vergen.

Internationale samenwerking is nodig om de capaciteit en middelen te versterken om de duurzame ontwikkelingsagenda uit te voeren. Dit omvat samenwerkingen tussen overheden, de private sector en de samenleving. Het realiseren van de doelen vereist samenhangend beleid, een coöperatieve omgeving en het aangaan van nieuwe mondiale partnerschappen. (SDG Nederland, 2022)

Samenwerkingsverbanden voor de doelstellingen:

Kooi voelt zich betrokken bij de eigen leefomgeving en de regio. Oprichter Pieter Kooi zegt hierover: “We zijn onze omgeving dankbaar dat wij in de jaren dat we bestaan zo hebben kunnen groeien. We realiseren ons dat er ook mensen zijn die zich in een veel minder gelukkige positie bevinden. Daarom doen we graag iets terug voor de omgeving.” Door allianties aan te gaan met bedrijven die werken met mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. En bij eventuele partnerschappen wordt bewust gezocht naar partijen die duurzame producten aanbieden die goed zijn voor mens en milieu.

0U9A1299 11Zon

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!