Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Goede gezondheid en welzijn

Het derde doel van de Verenigde Naties gaat om het voorkomen van voortijdige sterfte veroorzaakt door overdraagbare en niet-overdraagbare ziektes en psychische problemen. Het aanpakken van roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik kan de gezondheid van veel Nederlanders verbeteren. Daarnaast richt het zich wereldwijd gezien op epidemieën zoals AIDS en malaria. De nadruk ligt op het bevorderen van een gezond leven en het ondersteunen van onderzoek en ontwikkeling op gebied van gezondheid.(SDG Nederland, 2022)

Gezondheid en Welzijn bij Kooi

Kooi wil een veilige haven zijn voor haar medewerkers. Een medewerker die zich veilig voelt en lekker in zijn vel zit is van grote waarde en de basis voor betrouwbare producten en service. In 2030 moeten zowel de mentale, fysieke als arbeidsomstandigheden niet alleen aansluiten bij de wensen van de medewerker, maar ook bij de (duurzame) wereld van morgen.

0U9A1293 11Zon

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!