Bel ons +31 88 247 5610
Kooi Alarm Center +31 88 247 5601
Bel ons direct
Contact
1
2

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? We kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Verantwoorde consumptie en productie

Vandaag de dag verspillen we 30% van de wereldwijde voedselproductie. We produceren en consumeren zonder voldoende rekening te houden met de impact op de natuurlijke rijkdommen van de planeet.

Duurzame productie en consumptie, met een efficiënter gebruik van grondstoffen, verlaagt de druk op het milieu en vermindert de afhankelijkheid van die grondstoffen. Met dit doel raakt ook het aanpakken van wereldwijde voedselverspilling en het promoten van duurzame praktijken in consumentengedrag. (SDG Nederland, 2022)

Het milieu is niemands eigendom om te vernietigen; het is ieders verantwoordelijkheid om het te beschermen.
Mohith Agadi, Auteur

Verantwoordelijke productie en Consumptie (circulaire productie)

Kooi is de referentie in de markt als het gaat om kwaliteit en product innovatie. We blijven werken aan voortdurende ontwikkeling van onze producten. Met de ambitie om uiteindelijk een volledig modulair circulair product te lanceren.

Al het afval reduceren we tot een minimum, zowel bij de productie van onze systemen als in onze kantoren in binnen- en buitenland. Zo bouwde Kooi in Lanester (Frankrijk) een nieuw, volledig duurzaam pand. Bij de bouw is zorgvuldig gelet op materiaalkeuze en is gekozen voor duurzame oplossingen in de energievoorziening.

Producten

Bij de ontwikkeling van onze producten houden wij eveneens rekening met de CO2 uitstoot. Al onze producten kunnen aangesloten worden op krachtstroom en hebben een laag energieverbruik. Als op locatie geen krachtstroom aanwezig is, levert Kooi duurzame energievoorziening. Het beste voorbeeld hiervan is de Solar Power Unit, een stroomvoorziening die volledig op zonne-energie draait. Door onze Units For Observation (UFO) standaard uit te rusten met infrarood verlichting dragen we ook een steentje bij aan het terugdringen van lichtvervuiling in de avond en nacht. Dirk de Jong, manager product development: “Infrarood is voor ons de normale manier van verlichten. Het is onzichtbaar voor de mens en dier waardoor we in bebouwde en onbebouwde gebieden geen overlast veroorzaken. Bovendien, kunstlicht wijst de inbreker ook fijntjes op de opslag van waardevolle spullen. Wij zetten met onze UFO’s het detectiegebied in infrarood licht zonder dat insluipers weten dat we ze zien. Dat is onze kracht.”

Duurzame innovaties

Duurzaamheid is ook standaard ‘top of mind’ bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo ontwikkelden wij de UFO GO, een camerasysteem dat volledig zelfvoorzienend draait op zonnepanelen. Door het zeer geringe energieverbruik kan de UFO GO jaarrond in het veld staan.
 

0U9A1287 11Zon

HVO100

De Powerboxen van Kooi, onze aggregaten, kunnen eenvoudig gevuld worden met HVO100 Diesel. Het toevoegen van Hydrogenated Vegetable Oil in onze Powerboxen kan een CO2-reductie van 90% opleveren. HVO100 kan worden gemengd met de normale fossiele diesel, waardoor er geen brandstofverlies optreedt bij het mengen. Voordelen van HVO100 diesel ten opzichte van fossiele brandstof:

  • Lagere uitstoot van broeikasgassen: CO2-reductie van meer dan 90%.
  • Eenvoudig te gebruiken in huidige dieselmotoren
  • Verbeterde luchtkwaliteit
  • Hernieuwbaar en duurzaam

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!